معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور (تات) بیان کرد که افزایش ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی، اهمیت بسیاری در معرفی نمونه‌های کشاورزی دارد.

پژواک فارس،عطا الله ابراهیمی نیز در سی و هفتمین دوره انتخاب، معرفی و تجلیل از نمونه‌های بخش کشاورزی استان فارس، با تأکید بر این موضوع، افزود که بهره‌برداران نمونه‌های کشاورزی به عنوان یک الگو شناسایی، معرفی و تجلیل می‌شوند تا بتوانیم سرمایه‌های اجتماعی بخش کشاورزی را تقویت کنیم.

او افزود که پارسال ۱۷ هزار و ۵۰۰ پرونده برای انتخاب نمونه‌های بخش کشاورزی کشور تشکیل شده است که از این بین هفت نفر از استان فارس به عنوان نمونه ملی انتخاب شده اند.

ایشان با بیان اینکه همکاری مراکز تحقیقاتی با مدیریت هماهنگی ترویج در استان‌ها در انتخاب نمونه‌های بخش کشاورزی راهگشاست، گفت: فرآیند انتخاب نمونه‌ها یک فرایند کاملاً علمی است که با رعایت استانداردهای مشخص، عملیاتی می‌شود.

با انتخاب نمونه‌های برتر و الگوهای موفق، کشاورزان بهترین شیوه‌ها و روش‌های کشت و دامداری را به دست می‌آورند و باعث افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی می‌شوند.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور همچنین با بیان اینکه با معرفی نمونه‌های کشاورزی بهره وری در این بخش با کمک خود کشاورزان افزایش می‌یابد، اضافه کرد: با معرفی نمونه‌ها به عنوان خبره بخش کشاورزی و پیشرو در این بخش، می‌توانیم از تجارب و دانش آموخته‌های این افراد بهره برده و به دیگر کشاورزان منتقل می کنیم.

به طور کلی، شناسایی و معرفی نمونه‌های برتر و الگوهای موفق در بخش کشاورزی، می‌تواند بهبود و توسعه این بخش را تسهیل کند.

پژواک فارس،رسانه نخبگان استان فارس

#

اشتراک این خبر در :