معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با همکاری پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اعلام کرد که برای اولین بار در جهان، نرم‌افزاری برای درمان صرع‌های ژنتیک طراحی و ساخت شده است

پژواک فارس، در حاشیه نخستین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی که در مرکز همایش‌های جزیره کیش برگزار می‌شود، معاو درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اعلام کرد که نرم‌افزاری تحت عنوان “نرم‌افزار درمانی هوشمند بیماری صرع” برای نخستین بار در جهان طراحی و اجرا شده است. این نرم‌افزار امکان استفاده پزشکان از تمامی کشورها برای معالجه بیماران را فراهم می‌کند.

معاون درمان با بیان اینکه طراحی و اجرای این نرم‌افزار نمونه‌ای موفق از استفاده از فناوری در حوزه بهداشت و درمان است، اظهار داشت که دانشگاه علوم پزشکی شیراز همواره در ارایه طرح‌های نوآورانه و پژوهشی پیشرو بوده و در کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی نیزحمایت می‌کند.

علی‌اکبر اسدی پویا، استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مبتکر این طرح، افزود که تقریباً یک درصد جمعیت به بیماری صرع مبتلا هستند. وی به آمارها اشاره کرد که در ایران بیش از هشتصد هزار نفر به این بیماری مبتلا هستند و درصد قابل توجهی از آنها صرع ژنتیکی دارند.

اسدی پویا بیان کرد که این نرم‌افزار، که برای نخستین بار در جهان طراحی و اجرا شده است و معادل خارجی آن وجود ندارد و با هدف کمک به درمان بیماران مبتلا به صرع به صورت رایگان در اختیار جامعه پزشکی جهان قرار می‌گیرد.

پژواک فارس رسانه نخبگان استان فارس

#

اشتراک این خبر در :